Tala Fou - O le fea ituaiga pesini taele e sili?

 

2 efuefu-maamora-taele

O le i ai o segotoo se mea e tatau i le olaga.Fa'aoga lelei le avanoa ile faleta'ele.E tele mea e faalagolago i le mamanu o le pusa.O maa maamora felanulanuai o loʻo i ai se malosi faʻamalosi maualuga, faʻapea foʻi ma vailaʻau sili ona lelei, faʻaletino, masini ma uiga vevela.

3 grey-marble-hand-wash-bassepesini maamora

Fa'aaoga ma'a e fai ma faatanoa.E le gata o le a faʻaleleia ai le sitaili o le fale atoa, o le a tuʻuina atu ai foi i le tagata faʻaoga se lagona manaia, o le mea lea, e matua aʻafia ai countertops maa.O le tele o fale talimalo maualuluga ma kalapu e faʻaaogaina pesini maamora, ma villa ma tagata e ona fale taugata e pei o latou.

efuefu-maamora-taele-pesini-tu

blakc-auro-maamora-taele

Lilac-marble-countertop2 tanoa-maamora-pa'epa'e

I tulaga o teuteuga i totonu, o se pesini fufulu maamora i totonu o le faleuila o se vaega taua.So'o ai se va'aiga i nai ituaiga ta'ele ma'a masani.

faatafu maa

Fa'ato'aga ma le kapoti fa'apipi'i fa'apa'u

O le ala lea e fai ai le fata i luga o le kapoti puipui, ma o le kapeneta puipui e tautau i luga o le ea.

O le lelei o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i luga o le kapeneta puipui, o le a sili atu le malosi atoa, ma o paipa uma e mafai ona natia i totonu o le kapeneta e aunoa ma le afaina o foliga vaaia.

Ma e masani lava, o le ai ai se eseesega lanu tele i le va o le countertop ma le kapeneta lava ia e faʻamaonia ai lagona vaaia.

Black-marble-vanity pito i luga

Hmanatu ese goto

O le vaega pito i luga o le maamora lea o lo'o fa'amauina i totonu o se pesini tu'ufa'atasi i lalo o le fata papa ma'a, ma o lo'o natia le vai, ae i lalo o le fata o lo'o i ai se kapoti fa'amau.

Ole auala lea e tuueseese ai le kapeneta ma le fata e fai ai le fata ma le kapeneta e tautau i luga o le ea.

O le lelei o lenei mea o le faʻamaufaʻailoga atoa e vaevaeina i ni vaega se lua, lea e faʻateleina ai le teuina o galuega ma le lagona o le faʻatulagaina o avanoa, ma o le foliga o se mea fou, e maua ai e tagata se lagona susulu.

Ma o le uiga tulaga ese ma le faʻaogaina o le maʻa e faʻaopoopoina tele i le aotelega o foliga.I le tulaga o le fetaui o lanu, e masani lava ona faʻavae i luga o lanu uliuli poʻo fagu taʻele lanu malamalama i luga o puipui pogisa, ma fata fufulu lanu malamalama i luga o puipui pogisa.

fa'ato'a fa'amaufa'atasi

Fa'apa ta'ele fa'amaufa'afa'alua ma'a

O lenei maa maa ua vaevaeina i ni vaega se lua, o le vaega pito i luga o se maa tautau i lalo o le pesini, o le pito i lalo o se maa faʻamautu, o le pito i luga e masani lava 200mm, ma le pito i lalo e masani lava 60mm.

E mafai fo'i ona e fa'aopoopoina fasi fasi moli i fa'alava ta'itasi e fa'ateleina ai le maualuga o le fa'aleleia atili o le malamalama.O le foliga lea e sili ona lauiloa i tagata faʻatau i le taimi nei.O le foliga e faigofie ma o le mea maʻa e tasi ma e le faʻalavelave.E le gata ina faʻamalieina le pito i luga ma le pito i lalo e aunoa ma le faʻaumatia avanoa, ae faʻamalieina foi o tatou manaʻoga teuina.

Ma e masani lava ona faia i le mea lava e tasi, o lea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia lelei mamanu lanu maamora o pito i luga ma lalo.

tama'i-mapu-fufulu-pesini

Smamanu o le pesini taele

O lenei pesini fufulu e sili atu ona faigofie pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, naʻo le pito i luga o loʻo taofia, ma o le avanoa i lalo o le faʻamaufaʻailoga e faʻapolopolo atoatoa, lea e faʻaleleia ai le lagona o le avanoa.

E faʻapea foʻi, o lenei faiga o le a faʻaumatia ai le vaega pito i lalo ole avanoa, ma e sili atu le leaga o le faʻaogaina o galuega.Ma e manaʻomia le faʻatulagaina o le paipa alavai i luga o le puipui i le tele e mafai ai, ina ia le faʻaalia manino le faʻafefe o le otaota i fafo.

tanoa fa'atautau puipui

2 paepae-maamora-vanity-pito i luga

paepae-maamora-taele

papa'e-mapu-fa'atau efuefu-maamora-ta'ele

2 laulau-mapu-efuefu

 

 


Taimi meli: Sep-11-2021