Tala Fou - O le a le maamora vai?

1 maamora vai

E te manatu o le ata o loʻo i luga o se vasa?Leai, o se fasi maamora.

'ese'ese faiga fa'amama ma'a.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faasaienisi ma le alualu i luma o tekinolosi, P'oloa fa'atosina ua sili atu nai lo o tatou mafaufauga.

O le maamora o se tasi o mea e sili ona faigata, iopulaa i le maketi o mea faufale. Atonu e te le mafaufauina se aso. O le maamora malo e mafai ona matua malu ma alofa.Mo se faʻataʻitaʻiga le ata o loʻo i lalo.

2 maamora vai

Ioe, o oetauagavale.O le aafiaga lea o le maamora e faia i luga o le vai. O se maamora tulaga ese, rmatua faagaeetia. Limapfa'asalainamarblebloka, e pei o se vasa sua na faafuasei ona tu. Ua malo le galu i le taimi nei.

3 maamora vai

I lalo o le ata o le malamalama, le masinicmimilo pea ma liliu, maamora lamolemole.E faigofie ona pu'eina suiga laiti uma o le malamalama, ma faalolotoina o ia lava.

4 maamora vai

To ia o le fa'ailoga Faranimathieulehanneur, fpo'o le nofoaga autu o faatufugaga faanatura i le fanua o Chaumont-sur-Loire, na aumai se fasi mea e ta'ua o le "petite loire" Fa'apipi'i Fa'afanua o le Maamora Suavai

5 maamora vai

I totonu o ni nai mita mai luga o le vaitafe masani, tamai loire mato le safaira lanumeamata e manino ona tipi i luga o le togalaau. Faatumu le palapala i se vai fou. Fa'alenatura ma mata'utia.Petite loire na taunuu i se malo matagofie o le lotogatasi o maa, vai ma le malamalama.

6 maamora vai

O le fauina o le maamora vai

"Fa'ailoga Faufale"

ili laina e fai ai se prototype ▽

7 maamora vai

CNC ua vaneina tumutumu ma vanu▽

8 maamora vai

Fa'ai'u ile pole lima ▽

9 maamora vai

Ki faufale: o galu e sa'o fua, o tumutumu ma tuasivi e sa'o ▽

10 maamora vai

"Fa'agasologa Fa'apipi'i"

E tutusa ma le masani maa maa pa puipui ma le fola o le fausiaina o le auala (susu susu po o le tautau mago, e faalagolago i le mafiafia, tautau mago e mafai ona mafaufauina mo puipui i luga aʻe o le 30mm)

Fa'agasologa fa'apipi'i susū: fa'ata'atiaga fa'avae → solo le fa'amea fa'apipi'i (sima sima) → fola ma'a → fa'amatalaga auiliili → mae'a.

Fa'amamago-tautau faiga: puipui fa'ata'atia → mua'i fa'atulaga ma'a → fa'alautele fa'amau → fa'apipi'i u'amea, fetuutuunai → ma'a fa'apipi'i → kelu puipuiga → mae'a

Fausia Faʻamatalaga: A maeʻa ona faʻapipiʻi le oloa i luga o le saite, e faʻaaogaina se auala faʻapipiʻi vavalalata, lea e mafai ona faʻapipiʻi pe leai.

11 maamora vai

13 maamora vai

12 maamora vai

9i mea maamora

8i maamora faamama

9i mea maamora


Taimi meli: Nov-11-2022