Tala Fou - E fa'afefea ona tausia fa'amau maamora?

O le umukuka maa maa faufale, atonu o le pito sili ona taua o galuega i totonu o le fale, ua mamanuina e tetee atu ai i le sauniaina o meaʻai, faʻamamaina masani, stains ita, ma isi mea.Countertops, pe faia i le laminate, maamora, granite, poʻo soʻo se isi mea, e mafai ona afaina i le taugata e ui lava i lo latou tumau.O nisi nei o auala e masani ona fa'aleagaina ai e tagata e ona fale a latou fata, fa'apea fo'i ma nisi o manatu i auala e fa'atumauina ai lou foliga matagofie mo tausaga a sau.

Ova le mamafa

Countertops, pei o le tele o isi mea malo, malepe i lalo o le mamafa.O le tu'uina o mea mamafa i tafatafa o pito e le'i lagolagoina po'o so'oga e mafai ona i'u ai i le taugata ma le faigata ona toe fa'aleleia o ta'e, ta'e, ma gau.

calacatta-white-marble-countertop

Fa'aalia: Calacatta papa'e maamora fa'amau

Mea'ai Aasa
O fata maamora e sili ona a'afia i mea oona ona o lo'o faia i le calcium carbonate, o se mea fa'ameamea.O se pa'u faigofie o le vineka, uaina, sua o le tipolo, po'o le sosi tamato e mafai ona maua ai ni vaega fa'alēsua i luga o le tino e ta'ua o le etches.Afai e te masaa se mea oona i luga o lau fata maamora, solo loa i le vai ona fa'amama lea o le pisia ile sua tao.

calacatta-auro-maamora-countertop

Fa'aalia: Calacatta auro maamora fata

 

Fa'alagolago i pito
O pito e vaelua po'o le pa'u o ni fa'afitauli masani i luga o fata fa'a laminate.Fa'aitiitia le fa'alavelave i luga o lau fata e ala i le 'aua ne'i fa'alagolago i pito—ma aua lava ne'i tatalaina se fagu pia i luga!

arabescato-marble-countertop

Fa'aalia: Arabescato paepae maamora fa'amau

Sapalai Fa'amamā Saua
O vaila'au fa'amama malosi o lo'o iai le pisa po'o le ammonia e mafai ona fa'avaivaia ai le pupula o ma'a ma maamora.Ina ia aua ne'i mou atu, fa'amama i le fasimoli ma le vai vevela i taimi uma.

calacatta-viola-marble-countertop

Fa'aalia: Calacatta viola maamora countertop

Meafaigaluega vevela
Ae e te le'i setiina ogaumu fa'afefete, fai kuka fa'agesegese, ma isi mea e gaosia ai le vevela i luga o lau fata, faitau i taimi uma fa'atonuga a le kamupani gaosi mea, aua o suiga o le vevela e mafai ona malepe ai nisi mea.Afai e masalosalo, tu'u se trivet po'o se laupapa tipi i le va o le masini ma le fata.

luga-maamora-pa'epa'e e le vaaia

Fa'aalia: Fa'amau maamora efuefu e le vaaia

O ulo vevela ma apa
O le tu'uina o se apa vevela i luga o se fata e ono i'u ai i le fa'anumeraina pe malepe.Fa'aaogā fa'ameamea po'o ni ulo e fai ma pa puipui e 'alofia ai le tu'u ai o se ma'ila mu e te salamō ai mo oe.

panda-paʻepaʻe-maamora-fota

Fa'aalia: Panda paepae maamora fata

Fa'aputuga Suavai
Afai e tu'u i luga o le fata umukuka ni vaita'ele, ae maise o vai paipa e tele minerale, e mafai ona tupu mai ai le pisipisia ma le pa'epa'e papa'e.Ina ia aloese mai faigata i le lumanaʻi, pe a uma ona fufulu le vai masaa, faʻamago atoa le luga i se solo.

fata maamora lanu meamata aisa malulu

Fa'aalia: Ice malulu matape'ape'a maamora countertop

Otioti ma tipi
E le fautuaina le tipi, tipi, ma tipi sa'o i luga o le fata umukuka, tusa lava pe o le poloka fasi.O le tele o fa'amaufa'ailoga e le susu e mafai ona fa'alavelaveina i ni maosiosia lelei, ma fa'ataga ai e fa'aleagaina i le lumana'i.

verde-alpi-marble-countertop

Fa'aalia: Verde alpi maamora countertop

Malamalama o le la

E ui lava e manaʻo tagata uma i se umukuka susulu, pe na e iloa o le susulu o le la e mafai ona faʻafefe ai fata laminate?O nisi fa'amaufa'ailoga e fa'aogaina i luga o maamora ma fafie e mafai fo'i ona mata'u pe a fa'aalia i le la.Fa'aitiitia le fa'aleagaina mo se taimi umi e ala i le tu'u i lalo o se paolo i le taimi maualuga o le la.

blue azul macauba countertop

 Fa'aalia: Blue azul macauba maamora countertop



Taimi meli: Tes-15-2021