Tala Fou - 7 auala fa'aoga maamora i totonu ole fale

I aso nei, o le teuteuga o le maamora ua lauiloa lautele.I le avea ai ma mea teuteu sili ona lauiloa, o le maamora e mafai ona fai mai o se mea tatau mo aiga uma.O fea la o le a fa'aogaina ai le maamora i le teuteuga o se fale?I le teuteuga o le fale, o fea e tatau ona faʻaogaina ai le maamora?

1. maa faalava

E tele nofoaga e faʻaaogaina ai le maamora i teuteuga.Sei o tatou ave muamua le ituaiga taugofie ma le aoga.Muamua lava, o le maʻa faʻailoga o le auala sili lea ona faʻavae ma lautele.O le fa'atamaoaigaina ma le fa'atinoina o le ituaiga e fa'apea.

ma'a faitoto'a 2

O le a le aoga o le maa o le faitotoa?

1. Suiga vaaia

O se suiga i le va o mea eseese e lua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o fola o loʻo tuʻuina i totonu o le potu malolo ma fola i totonu o le potumoe.E masani lava, o le tulaga o le faitotoa o le potumoe o le a faʻafesoʻotaʻi ma le maa faʻailoga, aua o le fausiaina o le tapunia e faigofie lava.

maa faalava

2. Fa'asa'o le eseesega o le maualuga

O avanoa e lua e eseese le maualuga o le eleele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se eseesega maualuga i le va o avanoa e lua o loʻo taoto ai le fola ma faʻapipiʻi fola.O lenei faʻafitauli e leʻo mafaufauina muamua, poʻo le faʻasaoina o tau, o se slope poʻo le chamfering o le maa o le faitotoʻa e mafai ona avea ma se fofo lelei i lenei faʻafitauli o le eseesega maualuga.

maa faalava 3

3. poloka vai

O le faʻaogaina o le vai o le maʻa o le faitotoʻa e masani lava ona faʻaalia i le umukuka ma le faletaele avanoa.

I se tulaga lautele, o le umukuka ma le faletaele fola e maualalo ifo nai lo isi avanoa ina ia taofia ai le tafe mai o le vai i fafo.E mafai ona i ai se aafiaga anti-overflow i luga o le vai i totonu o le faletaele.

ma'a faitoto'a 4

ma'a faitoto'a 5

ma'a faitoto'a 6

2. Maamora Windowsill

E tele fo'i mea faufale mo le teuteuina o fa'amalama, ae aisea e filifili ai le tele o tagata e fa'aoga maamora?

Windowsill maamora 1

O le filifiliga o le faamalama sill e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoina, faʻalelei ma le saogalemu o le faamalama.E tele mea teuteu fa'amalama fa'amalama i luga o le maketi, e aofia ai maamora, ma'amora, ma'a faufau, ma laupapa fa'amalama fa'amalama.

Faatasi ai ma le tele o meafaitino, o le maamora e tatau ona avea ma filifiliga muamua mo faamalama.O le lanu ma le lanu o le maamora e matagofie ma agalelei, ma e matua umi lava.E faigofie ona fa'amama ma fa'amama ile fa'aoga ile fale i aso uma.

Windowsill maamora 2

Maamora Windowsill 4

Maamora Windowsill 3

3. Ipu maamora

O fata ma'a e fa'afiafiaina i lo latou 'a'ai olaola ma uiga matagofie ma le aulelei.O le fa'avasegaina o ma'a ta'itasi e 'ese'ese, lamolemole ma ma'ale'ale, susulu ma fou, fa'aalia ai se mea taugata ma le fenumia'i ma uiga uiga ese.Faʻaaogaina i tulimanu uma, e mafai ona aumaia se taumafataga vaaia.

fata maamora 1

Afai e te manaʻo e teuteuina le faletaele i se sitaili maualuga ma maua se siosiomaga o le fale faʻaonaponei, e matua talafeagai lava le faʻaogaina o nisi maamora e pei o le faʻamaufaʻailoga o le kapeneta faletaele i le teuteuga.

fata maamora 2

fata maamora5

laulau maamora3

O le maa o le mea e sili ona talafeagai mo umukuka countertops.O luga o maa e iai uiga o le maualuga maualuga o le atmoshperic grade, maualuga le maaa ma e le faigofie ona faʻaleagaina.O le mea lea, o le faʻaaogaina o maʻa i luga o faʻamau e masani lava.

laulau maamora4

fata maamora 4

4. Ta'ele potu taele ta'ele

E mana'omia se potu ta'ele mo fale uma.I totonu o fale masani lautele, e masani lava ona tuʻu saʻo i totonu o taʻavale, e le o se mea e sili ona lelei i le tulaga o le faʻafefe, matagofie, ma le mama.Afai e faʻafeiloaʻi elemene maamora i totonu o le potu taʻele, e mafai ona faʻaleleia atili.

Ile ta'ele potu ta'ele 1

O le faʻaogaina o le maamora i totonu o le potu taʻele, o le anti-slip grooved plate protruding i le ogatotonu, ma le faʻataʻitaʻiga vai taʻiala grooves faia le avanoa e sili atu ona manino, ma faia foi le faletaele faigofie sili atu le atamai;Aumai le mafanafana.

Ile ta'ele potu ta'ele 3

Ile ta'ele potu ta'ele 2

5. Fa'asitepu maamora

O loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapea i totonu o le fausaga faʻapitoa: "E faigata ona faʻapipiʻi faʻasitepu i le tusiata. o le afa fale".

fa'asitepu maamora 4

I totonu o le fale atoa poʻo le fale lua, o le faasitepu e na o le pau lea o le felauaiga, pe faʻafaigofie pe o le teuteuga e afaina ai le matagofie e faʻalagolago atoa i le mamanu ma

fa'asitepu maamora 3

fa'asitepu maamora 1

fa'asitepu maamora 2

6. Maamora mo puipui pito i tua

O le puipui pito i tua o le taulaiga lea o teuteuga o fale, ma o le maamora masani e masani ona fiafia i ai tagata e avea o se mea puipui puipui maualuga.O le palasitika ma le teuteuga o le maamora e sili ona lelei, ma e mafai ona faia ni sitaili eseese, e pei o le Europa, sitaili Saina, matagofie ma faigofie, faʻaalia ma le le mafaatusalia lalelei.

Maamora mo puipui pito i tua 2

12i patagonia maamora

6i amazonite quartzite

7. Maamora mo le ulufale

I le fa'atinoga, o le faitoto'a o se sone pa puipui e tau atu i le potu malolo, ma o se "kata pisinisi" fo'i mo lē e ona, pe fiafia, pe fa'aaloalo, pe fa'alilolilo, pe fiafia.Fai se lagona lelei muamua i au malo.

Maamora mo le ulufale 2

O le mea lea, o le mamanu o le faitotoa o loʻo avea pea ma mea taua.O le maamora e maualuga lona uiga ma matagofie le natura natura.E mafai ona fai mai e matua talafeagai lava le teuteuina o le faitotoa.

Maamora mo le ulufale 1

Maamora mo le ulufale 5

Maamora mo le ulufale 3

Maamora mo le ulufale 4


Taimi meli: Apr-13-2022