Tala Fou - 5 Ituaiga o Foga Maamora Fuafuaga e Mafai Ona Fa'aolaola ma Matagofie lou Fale

O le masanialavaio le maamora e leai se mea na o se galuega faatufugaga.O se filifiliga lauiloa mo fola i fale, faletalimalo, ma fausaga faapisinisi.E mafua ona o lona tumau ma le faigofie o le faʻamamaina, faʻapea foʻi ma lo latou faʻalelei le tumau i soʻo se nofoaga.O nisi nei o manatu pito i luga ole fola maamora.

E masani lava ona fa'agasolo le mamanu o fola o le maamora waterjet e fa'apea:

1.Fa'aaogāina o polokalame fa'akomepiuta fesoasoani fa'akomepiuta (CAD) ma polokalame fa'akomepiuta fa'atonutonu numera fa'akomepiuta (CNC) e fa'aliliu ai mamanu na fuafuaina e tagata i polokalame NC e ala i le CAD;

ata mo le maamora vai 1

2. Ona faʻafeiloaʻi lea o le polokalame NC i le masini tipi vai CNC e tipi ai mea eseese i vaega faʻataʻitaʻiga eseese ma le masini e tipi ai le vai CNC;

vai maamora 2

3. Ma le mea mulimuli, o vaega eseese o mamanu maa o loʻo faʻapipiʻiina ma le lima ma faʻapipiʻi atoa e faʻamaeʻa ai le gaosiga o le mosaic waterjet.

vai maamora 3

Le tele o maamora maamora ma mamanu eseese o lo'o maua i le maketi.O avanoa e le gata mai, ma so'o se mea mai maamora mata'ina Italia i fola maamora mamanu matagofie.I le isi itu, o le maamora paepae e maua ai le malamalama ma le mama;maamora uliuli e fa'aopoopoina le fa'alelei ma le lalelei;ma le maamora samasama e faaopoopo ai le malosi ma le lototele i le siosiomaga;ma o ia mea uma e talafeagai mo le tele o potu ma itulagi o soʻo se fale poʻo avanoa lautele.Ae ui i lea, o filifiliga mo le mamanuina o se fola maamora e tatau ona fetaui ma manaʻoga o nofoaga taʻitasi o le a faʻapipiʻi ai faʻapea foʻi ma manaʻoga o tagata e ona.

O iinei, o le a matou aveina oe i se plethora o maamora waterjet designs e tusa ai ma le eseesega i le avanoa i totonu o le fale, e fesoasoani ia te oe e filifili le tasi e fetaui ma lou sitaili.

OlaRoom

Potu malolo

O le fola o le vaega pito sili lea ona taua o le eleele atoa.O se parquet lelei e mafai ona lagona e tagata le fiafia i le vaai.

O le potu malolo o le avanoa sili lea ona faʻaaogaina i totonu o le fale, ma o se mosaic matagofie e mafai ona faʻaopoopoina se vaaiga matagofie i ai.

fola maamora vai 1

fola maamora vai 2

fola maamora vai 3

fola maamora vai 4

fola maamora vai 5

DiningRoom

potu malolo

O le faiga parquet o le faleaiga e le tatau ona faigata tele.O le sitaili faigofie ma le ola e sili atu ona manaia i le mata ma faʻalauteleina le manaʻo.

potu 'ai 1

 

potu 'ai 2

potu 'ai 3

potu 'ai 4

potu 'ai 5

Coridor

alalaupapa

O mapu taimane ma faatafa'ifa'i mapu e tu'u fa'atasi i luga o le 'ele'ele, e fa'aopoopoina ai sina matagofie, ma o le moli o le pito i luga e sili atu ai le matagofie o le ala.O le tama'i avanoa e fausia ai se ata o se auala tele ma matagofie.

alalaupapa 2

 

alalaupapa 3

alalaupapa 1

alatele 4

alalaupapa 6

Emata'inaHuma

Maota Ulufale

O le teuteuga o le faitotoʻa o le a faʻaalia saʻo ai le tofo a le tagata e ona le fale ma atagia ai le sitaili atoa o le potu.

Maota Ulufale 1

Ulufale Maota 2

 

Maota Ulufale 3

Maota Ulufale 4

Fa'aaliga puipui

Fa'aaliga puipui

O se mea moni e le mafaafitia o le puipui o le maamora e vave faʻaleleia le tulaga o le fale.O se puipui maamora maamora mamanu atoatoa e mamalu ma aulelei, e pei lava o se galuega taulima matagofie faalenatura.I le taimi lava e tasi, ua avea ma faʻaaliga vaaia i totonu o le potu malolo atoa.

Fa'aaliga puipui 2

Fa'aaliga puipui 3

Fa'aaliga puipui 5

Fa'aaliga puipui 4

Fa'aaliga puipui 6


Taimi meli: Tes-31-2021