Tala Fou - 14 pito i luga faasitepu fa'aonaponei maamora mamanu

1 faasitepu mapu

O le faʻataʻitaʻiga e le gata o se faatufugaga faʻamautu, ae faʻamanuiaina foi i se uiga faʻapitoa o le olaga.O le faasitepu o le fa'amatalaga atamai lea o faatufugaga faufale.O laulau e faʻapipiʻi ma faʻasalalau, e pei o loʻo faʻaaogaina lona foliga malu e fatu ai se pao sili ona manaia.

01


 FAAPEFETA Laau mautu + maamora faasitepu

I le fa'aonaponei fa'aonaponei, o mausa a tagata e masani lava o ni auala fau fau lelei ma maopoopo, ona fa'asolosolo ai lea i se foliga tutusa.O le tuʻufaʻatasia o laʻau walnut ma paʻepaʻe maamora faʻasitepu taʻavale i totonu o le faʻasitepu e fausia ai se koseti matagofie, faʻafesoʻotaʻi le avanoa aʻo faʻamautinoa le saogalemu mavlagona masani.

faasitepu maamora
faasitepu maamora 3
faasitepu maamora 2

02


FAAPEFETA  Fa'asitepu fa'aofuofu + fa'asitepu maamora

O le potu pito i luma ma le faasitepu faatufugaga e fesoʻotaʻi i se moli tioata e 16 mita le maualuga.O le vaeluaga o le tolu-dimensional ma le vaalele e maua ai se lagona malosi o le sauniga, o le mea foi lea e sili ona matagofie i lenei mataupu.O le puipui tioata tioata e sasaa ifo mai le taualuga e pei o se afu e faatumulia ai le avanoa i le malamalama e lagona ai le matagofie o le olaga.

faasitepu maamora 4
faasitepu maamora 6
faasitepu maamora 5

03


FAAPEFETA  Ufi maa + moli

O le taugofie ma le faigofie faasitepu, faatasi ai ma se paʻi o mata-puʻe, mealilo ma mumu, e faia ai e le au maimoa ma le le loto i ai se lagona malosi o le va i le va oi latou lava ma le lalolagi, aʻe i luga o laasaga i lea laasaga ma lea laasaga, ma feiloai i nofoaga maualuluga e ave i totonu. o mauga ma vaitafe.

2 faasitepu maamora efuefu
3 faasitepu maamora efuefu

04


FAAPEFETA  Faiga uamea + laasaga maamora

O avanoa faigaluega e pei o faletusi, faleoloa fugala'au, teuga, kofe suamalie, faitau matua-tamaiti, ma aga e maua ai e tagata le tele o auala e mafaufau ai.O le faasitepu moli moli e fesoʻotaʻi i le faletusi pito i luga, ma o le oso i le lanu e faʻaalia ai se eseesega vaʻaia i le avanoa.

1 faasitepu maamora
3 faasitepu maamora
2 faasitepu maamora

05


FAAPEFETA  Maa + laupapa + tioata ma isi faasitepu tele

E foliga mai o se fa'asitepu fa'atagata, fa'aaoga ma le lototele le lanu meamata, ma o le fafie fafie i le fa'ailoga lima e fa'aopoopoina ai se lagona mafanafana a'o fa'alogoina le avanoa.Ona ua mamanuina ina ia malie, e le iloa e faateleina ai le avanoa mo faamalositino i le faagasologa o le alu i luga ma lalo o le faasitepu.

3 faasitepu mapu
1 faasitepu maamora
2 faasitepu mapu
4 faasitepu mapu

06


FAAPEFETA  Fa'a pi'o + fa'asaga ma'a

O le feteʻenaʻi o le uliuli ma le paʻepaʻe, o le matagofie o le faasitepu arc, o vaega taʻitasi o loʻo i le va o le tapuni ma le tatala, saili se suiga i le va o le faʻavasegaina o galuega ma se tulaga paleni lelei, o le potu malolo maualuga ma le vateatea ma le faʻasitepu faʻasolosolo e iai se eseesega malosi, faʻalolotoina. le tulaga avanoa.

4 arc faasitepu
2 arc faasitepu
1 faasitepu arc

07


FAAPEFETA  Faiga u'amea + fa'asaga ma'a + fa'alava tioata

O laasaga maamora e faʻasalalau, faʻapipiʻi, faʻaonaponei ma faatufugaga.O le fa'atupuina o se si'osi'omaga fa'atutusa, e pei o le valiina ma le fa'ailo, e pei o le manogi matagofie o aso anamua, ma e faia le mafaufau loloto e mafaufau ai i taimi paganoa i le fa'amu'aga lanu, ina ia mafai ai e le tofo fa'aleaganu'u ona sosolo i le olaga fa'aonaponei.

4 maamora-laasaga
2 maamora-laasaga
3 maamora-laasaga

08


FAAPEFETA  fausaga ipu uamea + laasaga maa

O le faasitepu ta'amilomilo o se lagona o le masani a le villa.Aʻo leʻi ulufale atu i le avanoa fesuiaʻi o le potumoe tutoʻatasi, o le faasitepu o loʻo siomia ai le setete e lagona ai e tagata le faʻafefe o laina feʻaveaʻi, le faʻaogaina o le malamalama ma le paolo i le taimi o le faigamalaga, ma faʻafuaseʻi ona faʻamalamalamaina le vaaiga pe a gaoioi.

3i faasitepu taamilo
4i faasitepu taamilo
2i faasitepu taamilo
5i faasitepu taamilo

09


FAAPEFETA  Faiga u'amea + la'asaga ma'a + fa'amalama malamalama atamai

O le faʻailoga faʻasitepu e faʻamamafa ai le tafe ma le tuʻufaʻatasia o galuega avanoa ma vaaiga.E le na'o se fa'amatalaga laina, ae e ala i amioga a tagata eseese i le vanimonimo, o taimi mata'ina e aisa ma fa'aulu i le fiafia matagofie.

4 faasitepu uamea
5 faasitepu uamea
3 faasitepu uamea
2 faasitepu uamea

10


FAAPEFETA  Fa'alava tioata + fa'asaga ma'a 

O le faʻaauauina o le laʻititi laʻititi o le avanoa, o le mamanu e manaʻomia le mama e pei o le agaga ma le natura o le faʻavae, ma faʻaaogaina se paʻepaʻe filemu ma matagofie e fausia ai se siosiomaga mama ma mama.Laa i luga faasitepu, pe a'e i lalo o faasitepu, ma lagona le matagofie o le avanoa eseese e aumaia e vaaiga eseese.

4 faasitepu tioata
3 faasitepu tioata
2 faasitepu tioata
1 faasitepu tioata

11


FAAPEFETA  Fa'asitepu fausaga u'amea + faasitepu ma'a + fa'alava tioata

O laina mama, faʻamaeʻaina faʻamaeʻaina ma mea faʻanatura o le faasitepu o loʻo faʻasolosolo, ma o laina feʻaveaʻi uma i le va o le tatala ma le le faalauaiteleina o loʻo faʻatulagaina ma le faaeteete.

2 faasitepu uamea
3 faasitepu uamea
5 faasitepu uamea
1 faasitepu uamea

12


FAAPEFETA  Fa'alava laupapa + fa'asaga ma'a

O le fa'asitepu fa'apipi'i laupapa loloto i le ogatotonu e tu e pei o se fa'apipi'i ata.O le arc lamolemole e faʻaalia le fausaga o le fale ma faʻaalia se uiga filemu ma le matagofie o le vateatea.O le moli o le vai e sasaina e lima e fa'aosoina lona lava leo tulaga ese i lenei avanoa e ala i le ala o le malamalama ma le paolo.I le taimi o le tafe o galu vai, na te fatuina tulaga eseese o moli, faʻaalia se isi lagona vaaia.

3 laupapa maamora faasitepu
2 laupapa maamora faasitepu

13


FAAPEFETA  Ufiufi lima lima + maa faasitepu

O le faasitepu taamilomilo e faagaeeina e atigi conch e taamilo mai le fogafale muamua i le fogafale lua, suia mai le malosi i le tumau, ma suia i se galuega faatufugaga.I le leo efuefu o le avanoa atoa, toe foi i le natura o le avanoa, ma lagona se uiga ese pe a e i ai.

3 faasitepu mapu
2 faasitepu mapu
1 faasitepu mapu

14


FAAPEFETA  Ufiufi lima lima + maa faasitepu

O le faasitepu taamilo o le pi'o e afifi ai le uiga lanumeamata o le olaga.O se tala tele ma matagofie lenei, ma o se ituaiga mauoa ma mama o fesootaiga i le va o le tino, mafaufauga ma le siosiomaga, ma maua ai se nofoaga e lagona ai i le taimi o mea uma.

2 faasitepu maamora
1 faasitepu maamora
4 faasitepu maamora
3 faasitepu maamora
5 faasitepu maamora

Taimi meli: Iul-22-2022